• (H)eerlijk ambachtelijk
  • Kibbelingen
  • Vraag om informatie
  • Gebakken vis
  • Voorgebakken
  • Kant en klaar
Een greep uit ons assortiment
Verpakkingen
  • Gebakken vis (Traditioneel, +/-880Gr, 4 stuks)
    Kant en klaar gebakken vis met vel in een krokante korst. Gew.+/-880Gr. Deze vis kan koud gegeten worden, of opgewarmd in oven, koekepan of microgolf. Tevens héél kort frituren is mogelijk.
  • Gebakken vis ( Traditioneel, +/-220Gr, 1 stuk)
    Kant en klaar gebakken vis met vel in een krokante korst. Gew.+/-220Gr. Deze vis kan koud gegeten worden, of opgewarmd in oven, koekepan of microgolf. Tevens héél kort frituren is mogelijk.
  • Gebakken vis portie (Voorgebakken, +/-1760Gr, 8 stuks)
    VOORGEBAKKEN gebakken vis met vel in een krokante korst. Gew.+/-1760Gr. Deze vis kan ENKEL gefrituurd worden. 1 à 1,5 minuten is voldoende. Zo wordt de vis terug heerlijk krokant.
  • Gebakken vis + porties (Traditioneel, +/-1320Gr, 3+3 stuks)
    Kant en klaar gebakken vis met vel in een krokante korst. Gew.+/-1320Gr. Deze vis kan koud gegeten worden, of opgewarmd in oven, koekepan of microgolf. Tevens héél kort frituren is mogelijk.
  • Gebakken haasje/loin (Traditioneel, +/-220Gr, 1 stuk)
    Kant en klaar haasje of loin van Heek of kabeljauw ZONDER vel in een krokante korst. Gew.+/-220Gr. Deze vis kan koud gegeten worden, of opgewarmd in oven, koekepan of microgolf. Tevens héél kort frituren is mogelijk.
  • Kibbelingen (Traditioneel, +/-250Gr, B )
    Kant en klare portie kibbeling van +/-250Gr. Hier wordt de traditionele heekfilet PORTIE met vel voor gebruikt. Dit is enkel het dikkere stuk van de vis zodat alle kibbelingen ongeveer even groot zijn. Hier is er GEEN, dunner staartstuk verwerkt. Vandaar krijgt deze label B. Deze kibbelingen kunnen koud gegeten worden, of opgewarmd in oven, koekepan of microgolf. Tevens héél kort frituren is mogelijk.
  • Kibbelingen (Traditioneel, +/-250Gr, A )
    Kant en klare portie kibbeling van +/-250Gr. Hier wordt het traditionele heek of kabeljauw HAASJE/LOIN zonder vel voor gebruikt. Dit geeft mooie, sappige stukken kibbeling. Vandaar krijgt deze label A. Deze kibbelingen kunnen koud gegeten worden, of opgewarmd in oven, koekepan of microgolf. Tevens héél kort frituren is mogelijk.
  • Kibbelingen (Voorgebakken, +/-400Gr, A )
    VOORGEBAKKEN portie kibbeling van +/-400Gr. Hier wordt het traditionele heek of kabeljauw HAASJE/LOIN zonder vel voor gebruikt. Dit geeft mooie, sappige stukken kibbeling. Vandaar krijgt deze label A. Deze vis kan ENKEL gefrituurd worden. 1 à 1,5 minuten is voldoende. Zo wordt de vis terug heerlijk krokant.
  • Kibbelingen (Traditioneel, +/-1000Gr, B )
    Kant en klare portie kibbeling van +/-1000Gr. Hier wordt de traditionele heekfilet PORTIE met vel voor gebruikt. Dit is enkel het dikkere stuk van de vis zodat alle kibbelingen ongeveer even groot zijn. Hier is er GEEN, dunner staartstuk verwerkt. Vandaar krijgt deze label B. Deze kibbelingen kunnen koud gegeten worden, of opgewarmd in oven, koekepan of microgolf. Tevens héél kort frituren is mogelijk.
Voor onze volledige lijst, KLIK HIER.
Gebakken vis van Wellens | Patriottenstraat 106 | 2300 Turnhout | 0032 (0)14 43 66 34 | info@gebakkenvis.be | www.gebakkenvis.be